Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Posljednji adio hramu košarke!

Autor:

16.05.2008. 22:00
Posljednji adio hramu košarke!


Spektakularna bakljada na mostu bila je vrhunac jučerašnjeg oproštaja od Jazina održanog u večernjim satima na Branimirovoj obali. Dok je most gorio pod bakljama, veliki transparent na njemu govorio “Jazine za sva vremena Tornado Zadar”, košarkaši Zadra su s mora pozdravljali nekoliko stotina Zadrana i obožavatelja zadarske košarke, među kojima je bio i gradonačelnik Zadra Živko Kolega.
Veličanstveni događaj pod nazivom “Oproštaj od Jazina” organizirala je navijačka udruga Tornado. Fešta uz pjesmu, piće i ribu s gradela je započela već u 15:30 sati. U nju su se uključili i motoristi “Beštija” koji su na motorima napravili đir s Tornadelama od Jazina, oko Poluotoka do Branimirove obale. Poseban štih dao joj je bend Tehnička greška sa svojom hard rock glazbom.
Dovršenjem dvorane na Višnjiku koja je jučer prošla tehnički pregled košarkaši Zadra sele se u novi dom. Zadar se s Jazinama oprašta u po mnogima najneizvjesnijem doigravanju koje tek počinje. U njemu će karizma koja prati Jazine i činjenica kako su to posljednje utakmice koje se igraju na njihovom parketu možda biti presudan faktor koji će odlučiti o prvaku Hrvatske.