Lewis: Mnogo toga se promijenilo

Slika korisnika admin
gerald lewis
Sebastian GOVORČIN
POVRATAK NA MJESTO "ZLOČINA" - Gerald Lewis

Nedugo nakon početka utakmice dvoranom se proširila vijest da je u Zadar u posjet stigao Gerald Lewis. Mnogi su se začudili ugledavši tamnoputoga čovjeka u VIP loži dvorane, međutim, brzo su shvatili da je riječ o Lewisu, nekadašnjem ljubimcu zadarskih navijača. Nakon utakmice Lewis je pristao na kratak razgovor u kojem nam je pojasnio kako gotovo nije mogao prepoznati grad koji se uvelike promijenio.

- Jedanaest je godina prošlo otkada sam zadnji put bio u Zadru. Otišao sam 1999. godine, a sada sam se vratio posjetiti prijatelje i vidjeti grad. Grad se povećao i narastao, mnogo stvari se promijenilo. U ovih 11 godina se toliko toga promijenilo da gotovo ništa nisam prepoznao. Možda sam i ja malo ostario pa se teško prisjećam, ali svakako je sve drukčije - kazao je nekadašnji ljubimac zadarske publike.

Lewis je u Hrvatskoj putem malih ekrana pratio utakmice Zadra protiv Zagreba u Trnskom i Cibone u Draženovu domu, a sada je uživo gledao utakmicu protiv Trogira.

- Momčad izgleda nešto drukčije nego što sam ja naviknuo gledati. Današnja momčad je drukčija i ako je uspoređujemo s momčadi u kojoj sam ja igrao. Na televiziji sam gledao utakmice protiv Zagreba i Cibone koje nisu bile dobre, međutim, danas protiv Trogira su se vratili čvrstom i muškom igrom. Pred doigravanje trebaju zaboraviti i ostaviti iza sebe sve što je bilo i samo gledati naprijed - kazao je Lewis, potom kratko prokomentiravši Dvoranu Krešimira Ćosića koju je posjetio prvi put.

- Prvi sam put u novoj dvorani, zaista je prekrasna. Jako mi se sviđa.

Lewis je trenutno pomoćni trener na sveučilištu New Mexico State.

- Radim kao pomoćni trener i to je jedino što me u bližoj budućnosti zanima. Želim napredovati na trenerskom putu i popeti se na toj ljestvici što je više moguće - za kraj će Gerald.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno