Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Najsretnijim maturantima put u Gardaland i Prag

Autor: Katarina Belić

16.05.2010. 22:00
Najsretnijim maturantima put u Gardaland i Prag


Svečano odjeveni maturanti iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole su se u petak navečer u povodu svog maturalnog plesa ispunili prostor Arsenala veseljem, pjesmom i plesom.
Na proslavu najluđe noći pristigli su u pratnji svojih prijatelja, profesora, razrednika i ravnatelja Joze Dragića. Nakon pojedinačnog predstavljanja razreda i govora ravnatelja program se nastavio u veselom ritmu uz bend Maraskino. Najuzbudljiviji dio večeri bili su razni izbori kao i izvlačenje dobitnika lutrije s bogatim nagradama. Maturanti najsretnije ruke za glavnu nagradu osvojili su putovanje u Gardaland i Prag.
Kod izbora za najljepšu maturanticu titulu je osvojila Iva Veršić, a najljepšim maturantom proglašen je Mate Torbarina. Nagradu za najelegantniju maturanticu maturalnog plesa osvojila je Anamarija Bakmaz, dok je najbolji učenik generacije u sve četiri godine bio Tomislav Živković.
Svojim plesnim umijećem impresionirali su Marko Zdrilić i Monika Kokić, koji su na kraju večeri proglašeni najboljim plesnim parom. Kako bi ova noć trajala što duže, maturanti su nakon Arsenala nastavili svoju zabavu u Forumu i Zoilu.