Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Kvalitetna ponuda i niske cijene

Autor: Ante Vidović

16.06.2010. 22:00
Kvalitetna ponuda i niske cijene

Foto: Tomislav JERAK



Nekoliko stotina ljudi prisustvovalo je svečanom otvaranju prvog cash & carry centra u Biogradu na Moru u vlasništvu tvrtke Bure Commerce u utorak navečer. Bure Commerce cash and carry centar vrijedan dva milijuna eura nalazi se na atraktivnom prostoru odmah uz Jadransku magistralu i riječ je o jednom od najmodernijih prodajnih cash & carry centara u sklopu Gastro grupe čiji je Bure Commerce član, kako je rekao njen predsjednik na otvaranju Dragan Munjiza.
Supružnici Eškinja, Darko i Jagoda, koji su vlasnici tvrtke Bure Commerce, na prvom mjestu istaknuli su činjenicu što će u novootvorenom centru zaposlenje pronaći 65 ljudi, što je osobito vrijedno u vrijeme recesije i porasta nezaposlenosti.
– Tvrtka Bure Commerce zapošljava 160 djelatnika, s tim da se taj broj u sezoni penje i na 200. Nama je na prvom mjestu briga za naše radnike i zadovoljene potrebe naših kupaca, rekla je vlasnica Bure Commerca Jagoda Eškinja.
Eškinja ističe kako će se novi centar baviti i maloprodajom i veleprodajom te kako je glavni poticaj za otvaranje jednog takvog centra došao iz tercijalnog sektora, točnije od domaćih ugostitelja i drugih turističkih djelatnika, koji traže mjesto gdje mogu po povoljnim cijenama nabaviti robu široke potrošnje. U kvalitetu ponude i cijene mogli su se uvjeriti odmah na otvaranju tijekom obilaska centra. Jagoda Eškinja s optimizmom očekuje nadolazeću turističku sezonu i vjeruje kako će potrošači prepoznati kvalitetu njihovog centra.
Investicija je vrijedna 2 milijuna eura. Glavni izvođač radova je bila Izgradnja uz koperante Hršak i Elkos. Cash and carry je primarno namijenjen ugostiteljima – hotelima, restoranima, kafićima, međutim dobrodošli i ostali kupci jer je centar jedinstven i zadovoljava sve potrebe. Na jednom mjestu se može sve kupiti 10.000 različitih artikala, od mesa, ribe, prehrane, pića i ugostiteljske opreme. Površina centra je 2.500 kvadrata na površini zemlje od 13.500 kvadrata, gdje se neometano i brzo odvija cijeli posao.
Inače, otvaranje je proteklo u svečanom tonu za što su se pobrinuli klapa Intrade na čelu s Tomislavom Bralićem i popularni Mucalo koji je neizostavni gost na svečanim otvaranjima tvrtke Bure Commerca.
Događaju su prisustvovali i drugi ugledni gosti kako iz javnog tako i iz gospodarskog života. Bogati švedski stol s autohtonim jelima koja su se zalijevala vrhunskim Pošipom samo su podgrijali atmosferu do kraja.