Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Zadar u mom srcu

Autor: Katina Vrsaljko

16.06.2010. 22:00
Zadar u mom srcu

Foto: Mare MILIN



U Zadru mi je super… cijeli Poluotok, Pozdrav Suncu, Morske orgulje, cijela riva. To mi je najdraži dio. Pozdrav Suncu je fantastičan, baš svjetski. Tamo bih cijelu večer mogao sjediti s prijateljima, toliko je opuštajuće i ne treba mi ništa više. Kad sam ga vidio prvi put ostavio me bez teksta. Morske orgulje su isto nešto posebno, remek djelo. U Zadru imam puno prijatelja i često sam tu na koncertima, tako da mi je to kao, ne baš drugi, ali recimo, treći dom.
Ne sviđa mi se… jao ne znam što da kažem… ona “lijepa” zgrada Ljepotica. Da živim ovdje, možda bih znao reći što mi se ne sviđa, ali ovako svaki put kad dođeš u dobar grad, kao što je Zadar, sve ti je dobro. Ima možda par starih fasada, ali toga ima i u svjetskim metropolama.
U Zadru bih mijenjao… ne bih mijenjao ništa! Zadar je grad koji se od izgradnje autoputa strašno brzo razvija da samo tako treba nastaviti, istim tempom u dobrom smjeru. I neka ljudi ostanu tako otvoreni, simpatični i spontani kao što sam ih ja doživio jer grad ne čine zgrade nego ljudi. Zapravo, to mi je u Zadru na prvom mjestu.