Otac s dva hica ubio kćer pa pucnjem u glavu presudio sebi!

Slika korisnika valentinam
STRAVA U VRSIMA
Prema neslužbenim informacijama, otac je sebi i kćeri presudio iz pištolja kojeg je, po svemu sudeći, ilegalno posjedovao
Marin GOSPIĆ
Tragedija se dogodila u prizemnici na predjelu Vrsi Mulo

S dva hica iz vatrenog oružja 56-godišnjak iz Vrsi u dnevnoj sobi obiteljske kuće usmrtio je 29-godišnju kćer, a potom je izišao na terasu i pucnjem u glavu presudio i sebi. Policija se o događaju, koji se dogodio oko 17 sati, javnosti obratila šturim priopćenjem, a u Vrsi su izišli po dojavi o pucnjavi iz vatrenog oružja.

- Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, pronađena su tijela muškarca i žene s ozljedama od vatrenog oružja te samo oružje. Prema dostupnim informacijama sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo članova iste obitelji te nema saznanja o sudjelovanju treće osobe u događaju. Na mjestu događaja policajci i nadležni državni odvjetnik provode očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja, izvijestio je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Prema neslužbenim informacijama, otac je kćeri i sebi presudio iz pištolja kojeg je, po svemu sudeći, ilegalno posjedovao. Okupljeni mještani s nevjericom su promatrali policijski očevid i nisu željeli javno komentirati ovu tragediju, no od pojedinaca se moglo čuti kako nitko nije ni slutio da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi.

- Ovo je velika tragedija i svi smo šoku. Toj obitelji ništa nije nedostajalo. Otac je bio pomorac, noštromo, i dobro je zarađivao. Imali su i apartmane, nekoliko automobila, a obje su njihove kćeri radile, mlađa, ujedno i žrtva, u trgovini. S posla ju je oko 14.30 sati dovezla kolegica i susjeda i sve je izgledalo sasvim uredu, ispričali su nam mještani navodeći i to kako je otac bio član lokalnog lovačkog društva i da je u kući imao oružje, odnosno da je legalno posjedovao lovačke puške. Od dijela mještana, bliskijih susjeda ove obitelji, moglo se čuti kako se mlađa kći nije baš najbolje slagala ni s ocem ni s majkom te su se često čule njihove prepirke i žustre rasprave, no, ipak, takav kraj nitko od njih nije očekivao.

Očevidom u prizemnici, na predjelu Vrsi Mulo, rukovodio je županijski državni odvjetnik Goran Troskot, međutim više detalja trebalo bi se znati sutra ujutro.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3.4 (14 glasova)

Komentari

Slika korisnika visocica
Dali nije ovog novinara nesto prerana ovakova izjava.Nijeli ipak mogucnost da je treca osoba u pitanju.