Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Romel Beck novi bek?

Autor: Ivan Knežević

16.07.2008. 22:00
Romel Beck novi bek?


Zašto se dogodio zastoj u razgovorima i u dovođenju još nekolicine igrača? Još prošli tjedan u KK Zadar rekli su da trebaju dovesti još najmanje dvojicu, centra i jednog braniča za mjesto šutera. Doduše, spominjan je i još jedan igrač, zamjena za Jubyja Johnsona na krilu u trenucima kad Petrović procijeni da Juliusu treba malo predaha. No, žarište svih razgovora bili su centar i tzv. visoki bek.
Dan – dva brujalo se o stanovitom Aleksu Mariću, Australcu za kojega se u raznim glasilima u svijetu isticalo da ima srpsko podrijetlo. Klub je iznio u javnost da je Mariću upućen prijedlog ugovora, ali Marić – koliko se zna – još nije kazao ni crne ni bijele. Po međumrežju se može naći niz vijesti koje upućuju na to da je trenutačno angažiran u SAD gdje se igraju ljetne lige. Nije to nalik na našu, zadarsku rekreativno – zabavljačko – natjecateljsku ljetnu ligu. Ova američka prava je tržnica gdje menadžeri izlažu svoju robu. Pisalo je da je Marić najprije odigrao dvije utakmice za Indijanu, te da će odigrati još neke za Portland. Danas ovdje, sutra tamo, još samo danas u vašem gradu…
Iz Makedonije je u noći sa srijede na četvrtak došla poruka koja, ako baš hoćemo, može ukazivati na to da nisu potpuno nestali izgledi da Todor Gečevski i u sljedećoj sezoni igra u Zadru. Onaj tko je poruku poslao nije otkrio puno, ali je otkrio dovoljno da se može zaključiti kako će Todorov menadžer i KK Zadar možda već u petak ponovno za stol. Pa što bude.
U potrazi za igračem koji će biti bek šuter Zadrani su najviše pogledavali na talijansko tržište. Navodno bi najradije angažirali jednog igrača koji je doista – bek. Naime, piše mu se prezime Beck. A da je igrao u dvama talijanskim momčadima u prošloj sezoni i to da je igrao dobro. Zove se Romel, a na mnogima dostupnom međumrežju piše da je rođen 1982. i da je visok 203 cm. Dakle, Beck je kandidat za beka, ali nije jedini. Ima ih još, kazali su u klubu.