Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Košarkaši Zadra u Adidasovim dresovima

Autor: Roman Morović

16.07.2010. 22:00
Košarkaši Zadra u Adidasovim dresovima

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Na jučerašnjoj konferenciji za medije u dvorani Krešimira Ćosića, KK Zadar i Adidas Croatia d.o.o potpisali su sponzorski ugovor, a tom su prigodom predstavljeni i novi dresovi, koje će iduće sezone nositi zadarski košarkaši. Dvogodišnji ugovor, s mogućnošću produljenja na dodatne dvije godine, potpisali su Tomaž Semič, Sport Marketing menadžer Adidasa, te Zdenko Mičić, direktor KK Zadar, a dresove su predstavili juniori Zadra.
– Drago mi je što je Adidas prepoznao vrijednost našeg kluba i iznimno mi je zadovoljstvo što imamo priliku surađivati s vrhunskim sportskim brandom. Naši igrači zaslužuju najkvalitetniju opremu, a klub najkvalitetnijeg partnera, što je zahvaljujući Adidasu sada i ostvareno. Uvjeren sam kako će naši igrači od sada na terenu biti još bolji i još efikasniji – kazao je Mičić, a zadovoljan novom suradnjom bio je i menadžer Adidasa.
– Ponosni smo što se danas nalazimo u gradu košarke, te što će košarkaški jednog uspješnog kluba poput Zadra nositi naše dresove. Nadamo se kako će ova suradnja doprinijeti popularizaciji košarke i afirmaciji mladih igrača KK Zadar – izjavio je Semič.
Visina iznosa je oko pola milijuna kuna, u različitim segmentima opreme, od dresova i trenerki, do sportske obuće.