Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Tony večeras u Biogradu

Autor: Z L

16.07.2010. 22:00
Tony večeras u Biogradu

Foto: Filip BRALA



Jedna od najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda Tony Cetinski večeras će održati veliki koncert na Bazenu Ilirije u Biogradu u sklopu svoje ljetne turneje. Koncert počinje u 22 sata, cijena ulaznice je 80 kuna, a mogu se  kupiti na Bazenu, turističkoj agenciji Ilirije i  u Arsenalu u Zadru.
Popularni pjevač poharao je tijekom protekle godine domaće glazbeno tržište na svakom koraku, a svi koji odluče subotnju ljetnu večer provesti uz Tonija zasigurno će se izvrsno zabaviti uz hitove s posljednjegalbuma Ako to se zove ljubav – pjesmeUmirem 100x dnevno, Kad žena zavoli,  Od milijun žena… Naravno,svi koji u subotu dođu na koncert na Bazenu Ilirijemoći će čuti i starije Tonijeve uspješnice s prijašnjih albuma.
Popularni pjevač i poziva sve koji su slučajno propustili koncert u dvorani Krešimir Ćosić  prošle godine da nikako ne propuste ovaj u Biogradu na Bazenu, u subotu 17. srpnja jer najavljuje pregršt izvrsne glazbe i zabave. Tonijev koncert,  složit će se svi, ljetna je glazbena poslastica u kojoj će uživati svi ljubitelji dobre glazbe.