Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Stipe Perica na posudbu iz Udinesea u Frosinone

17.07.2018. 20:00
Stipe Perica na posudbu iz Udinesea u Frosinone


Zadarski nogometni internacionalac Stipe Perica u nadolazećoj će sezoni braniti boje novog talijanskog prvoligaša Frosinonea. Perica je iz Udinesea posuđen za jednu sezonu i za očekivati je da će u novom članu Serie A imati puno veću minutažu nego što je to bilo u prošloj sezoni. Podsjetimo, Stipe je u senzacionalnom transferu iz Nogometnog kluba Zadar s nepunih 18 godina prodan u londonski Chelsea, nakon čega je bio posuđen u nizozemsku NAC Bredu. Perica je nakon toga kao igrač Chelsea posuđen u talijanski Udinesea iz kojeg je nakon godinu dana taj talijanski prvoligaš otkupio njegov ugovor. U dvije sezone u Udineseu Perica je odigrao 49 utakmica i pritom postigao sedam pogodaka.
Prema navodima talijanskog Sky Sportsa, Perica je pristao na jednogodišnju posudbu u klub u kojemu će definitivno imati osigurano mjesto glavnog napadača te samim time mogućnost dodatno izbrusiti svoj talent i nadajmo se jednoga dana zaigrati za "vatrene". Kao što je već nastupao i bio vrlo važan reprezentativac Hrvatske u U-21 reprezentacije. Perica se nakon odlaska u Frosinone zahvalio navijačima Udinesea na podršci koju su mu bezrezervno pružali.
– Pozdravljam sve navijače Udinesea i zahvaljujem im što su mi uvijek bili bliski. Nastojao sam uvijek dati maksimum na travnjaku, a bilo je pritom lakših i težih trenutaka. Ovo je za mene nova avanturu, ali uvijek ću se sjetiti Udinesea jer sam ovdje postao bolji igrač i bolji čovjek. Upoznao sam mnogo dobrih ljudi koji su mi pomogli u mojim prvim talijanskim koracima – napisao je Perica, a već djučer se trebao priključiti svom novom klubu koji ide na turneju u Kanadu.