BEZ POZNATE MANIFESTACIJE Otkazana 18. Ninska šokolijada

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Na prvom mjestu briga za zdravlje turista i građana
Budući da se neće vršiti ocjenjivanje, šokoli koje su natjecatelji pripremili za manifestaciju degustirat će oni sa svojim obiteljima i prijateljima. Vjerujemo da ćemo se sljedeće 2021. družiti, te uživati u deliciji neponovljivog okusa i dalje raditi na promidžbi Ninskog šokola. Do tada vam svima želimo da ostanete zdravi i sigurni te da se život brzo vrati u normalu, ističu organizatori
Marin STULIĆ
Ovakva gužva ove je godine nezamisliva

Teško je zamisliti turističku sezonu bez poznate manifestacije Ninske šokolijade. Ono što je najteže organizatorima jednog takvog atraktivnog gastronomskog eventa koji se počeo odvijati tijekom siječnja otkazati ga prije njegovog početka. No, briga za zdravlje turista i građana u gradu Ninu ipak je na prvom mjestu, pa je prema preporuci Stožera civilne zaštite, Šokolijada otkazana.
- Svim dragim prijateljima Šokolijade, turistima i žiteljima grada Nina i Zadarske županije ovim putem javljamo da se ovogodišnja 18. Ninska šokolijada planirana za 19. srpnja 2020. zbog nesigurne epidemiološke situacije, te potencijalnog rizika po zdravlje sudionika, neće održati. Zahvaljujemo još jednom svim natjecateljima, čuvarima baštine, ističu organizatori, navodeći sva imena sudionika manifestacije po mjestima.
Ninski šokolari su: Matija Šalov, Josipa Šalov, Marin Dejanović, Marko Oltran, Mario Oltran, Šime Ljubičić Zdenkov, Tomislav Kera, Branko Sjauš, Vjerica Sjauš, Lucija Sjauš, Šime Skočić, Đurđica Skočić, Tanja Striguljica, Iva Skočić Burela, Domagoj Burela, Šime Burela, Bernarda Burela, Drago Štulić, Mia Štulić, Lovre Stulić, Ivan Stulić Brankov, Barbara Pijaca, Angelo Pijaca, Tomislav Magaš, Josip Magaš Ivin, Jozo Mustać, Tomislav Mustać. Iz Ninskih Stanova tu su: Josip Jurkin, Đurđica Jurkin, Anka Jurkin, Branko Jurkin, Ante Jurkin i Nada Jurkin, a iz Žerave Romeo Beram, Marijana Beram i Marin Beram. Privlački šokolari su: Miroslav Šango, Kristijan Šango, Marijana Šango i Drago Begonja, a iz Zadra su sudionici manifestacije učenici Poljoprivredne prehrambene i veterinarske škola Stanka Ožanića Zadar. Šokolar iz Krneze je Milan Čolak, iz Petrčana Zoran Lisica, iz Mrljana Mladen Jureško, šokolari iz Vira su Goran Budija, Gorana Budija i Jure Budija. U Šokolijadu su se još uključili iz Islama Latinskog Tomislava Šalov Jusup, iz Briševa Ante Butić, te iz Poljica Briga Zoran Zekanović.
- Budući da se neće vršiti ocjenjivanje, šokoli koje su natjecatelji pripremili za manifestaciju degustirat će oni sa svojim obiteljima i prijateljima. Vjerujemo da ćemo se sljedeće 2021. družiti, te uživati u deliciji neponovljivog okusa i dalje raditi na promidžbi Ninskog šokola. Do tada vam svima želimo da ostanete zdravi i sigurni te da se život brzo vrati u normalu, ističu organizatori.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)