Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Koncert za obitelj poginulog Petara Pavičića Pekija

16.08.2010. 22:00
Koncert za obitelj poginulog Petara Pavičića Pekija


Nastavljajući tradiciju održavanja glazbenih događaja na otvorenom za blagdan Velike Gospe, nebeske zaštitnice župe Škabrnja, na igralištu osnovne škole u ovom ravnokotarskom općinskom središtu održan je koncert dvoje Splićana, Jelene Rozga i Milana Terze.
Veliki tulum u noći s nedjelje na ponedjeljak privukao je nekoliko tisuća Škabrnjana i Prkošana, žitelja zadarskog okruženja i goste željne noćnog provoda.
Atraktivna i simpatična Jelena Rozga bila je šlag na torti škabrnjske tradicionalne pučke manifestacije. Da su je svi nazočni objeručke prihvatili dokazalo je i neprekidno pjevanje uglas njezinih brojnih hitova, ali i spoznaja da niti dva izlaska na pozornicu, te nekoliko odaziva na bis nisu bila dovoljna da susretljiva Jelena otpjeva sve pjesme koje su tražili njezini obožavatelji.
Prije nego što je Jelena zauzela “tron”, okupljene je zabavljao ambiciozni mladi pjevač splitskih korijena Milan Terze, čiji je vatreni nastup dobrano zagrijao publiku za vrhunsku zabavu koju nam je ova popularna 33-godišnja pjevačica priredila. Čim je stupila na daske škabrnjske pozornice, razdragana publika pozdravila ju je gromoglasnim pljeskom te je party mogao početi.
Prihod od prodaje pića i humanitarnog koncerta namijenjen je obitelji tragično poginulog mladog zapovjednika DVD-a Škabrnja, Petara Pavičića Pekija, poginulog prije mjesec dana u prometnoj nesreći na ulazu u Škabrnju.