Bandić na otvaranju filipjanske tržnice

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Prigodnom svečanošću jučer je u Sv. Filipu i Jakovu otvorena moderna tržnica u koju je uloženo oko dva milijuna kuna. Tržnicom upravlja Udruga Napredak koja je uložila 500.000 kuna, Općina 1.450.000 kuna a Grad Zagreb 50.000 kuna i to za uređenje okoliša.

Bio je to i povodom da se na ulazu u tržnicu otvori spomen-ploča zahvale Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću koji je ove godine za Dane cvijeća donirao 25.000 kuna, dok je općinski DVD na tri mjeseca dobio kamion za prijevoz vode, koji se koristi i u gašenju požara.

Bandić je svečanost otvaranja tržnice i otkrivanja ploče zahvale, a tko ne bi, iskoristio da pred preko stotinu mještana i gostiju, HDZ-ovog općinskog čelništva, direktorice Turističke zajednice Klare Eškinje Glavan, izaslanstva DVD-a, Udruge Napredak i drugih da predstavi neke dijelove izbornog programa Koalicije za premijera Milan Bandić.

- Ja sam u srcu hajdukovac a u duši dinamovac te je ova gesta jedan mali korak više da se više ne pale automobili, poručio je Bandić koji je usput čestitao i olimpijcima na osvojenim medaljama ze zatražio i pljesak za generala Antu Gotovinu.

- Na površini od 1.900 metara četvornih nalazi se ribarnica, tržnica sa štandovima, kiosci razne namjene, trg, parking i sanitarne prostorije, rekao je Denis Brzić, predsjednik Udruge Napredak zahvalivši svom prethodniku Anti Milatu Pikolu čijom je inicijativom 2001. ovo zemljište kupljeno od DIK-a Đurđenovac.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno