Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Volkswagen i dalje na prvom mjestu po prodaji u Zadarskoj županiji

16.09.2011. 22:00
Volkswagen i dalje na prvom mjestu po prodaji u Zadarskoj županiji


Zadovoljni smo što smo u ovim kriznim vremenima uspjeli opstati, što su naši kupci prepoznali kvalitetu koju im nudimo i omogućili nam da se nakon dugo godina ponovo nađemo na mjestu koje nam i pripada – prvom mjestu, naglasio je direktor Auto kuće Zadar Alen Vuksan Ćusa


U Auto Hrvatska Poslovnom centru Zadar  jučer jeodržan Promotivni dan. Sve poslovne grupe centra – Auto Hrvatska prodajno servisni centar, Audi Centar, Volkswagen centar,  AH Servis i partner u organizaciji Allianz Zagreb prezentirali su svoje proizvode i usluge te organizirali  cjelodnevni zabavni program za sve posjetitelje.
– Cilj ovog događanja je prezentirati građanima Zadra naš program, sve ono što im nude naše poslovne grupe. Zadovoljni smo što smo u ovim kriznim vremenima uspjeli opstati, što su naši kupci prepoznali kvalitetu koju im nudimo i omogućili nam da se nakon dugo godina ponovo nađemo na mjestu koje nam i pripada – prvom mjestu, naglasio je direktor Auto kuće Zadar Alen Vuksan Ćusa. Auto kuća Zadar, naime, bilježi najbolje prodajne rezultate u županiji s volkswagen osobnim automobilima, dok s audi programom drži najveći tržišni udjel u zemlji koji iznosi nešto više od 4 posto. Dva svakako dobra razloga za optimističnu atmosferu i ugodno druženje između djelatnika centra među kojima je bio i izvršni direktor za kapitalna ulaganja Auto Hrvatske Bogdan Tihava, poslovnih partnera i posjetitelja događanja. Dakako u fokusu zanimanja ljubitelja automobila bili su novi audi i volkswagen čije je vozne i sve ostale preformanse bilo moguće provjeriti i na licu mjesta, na testnim vožnjama.
Promotivni dan je uključivao i jednu hrvatsku premjeru  – novog Tiguana, a audi se mogao kupiti za već od 1.111 kuna mjesečno kao i golf Rabbit, opremljeniji nego ikada, koji je bio na raspolaganju kupcima s uštedom od značajnih 22.500 kuna.
Kako bi izašli u susret i posjetiteljima koji taj dan nisu bili u mogućnosti osuvremeniti svoj vozni park  u centru su snizili cijene guma i rezervnih dijelova, kako za osobne automobile, tako i za gospodarska vozila koja su također bila izložena. Nadalje, svakom je posjetitelju bio uručen poklon bon za brojne akcijske pogodnosti iskoristiv u AH Servisu do 31. listopada 2011.:  besplatno čuvanje izvansezonskih guma za jednu sezonu, geometriju kotača za 75 kuna (redovna cijena je 150 kuna), 4 litre ulja sa izmjenom za 150 kuna (redovna cijena je 320 kuna), punjenje klima uređaja 250 kuna, pregled vozila sa ispisom testa kočnica za 10 kuna te popust na sve ostale usluge od 25 posto.
Uz navedeno jučer se u Auto Hrvatska Poslovnom centru Zadar moglo natjecati i u spretnosti i brzini  mijenjanja guma, gađanju limenki, pucanju u gol te igranju video igrica uz mogućnost osvajanja vrijednih nagrada kao i prigodnom domjenku. Najmlađi su posjetitelji, pak, mogli užvati u igraonici, balonima i dvorcu za skakanje, a nije nedostajalo ni glazbene „podloge” za koju su se pobrinuli momci iz grupe Kontrada.