Vjenčanje iz snova Slovenke Dušanke i Austrijanca Aloisa na pakoštanskoj rivi

Slika korisnika valentinam
Bračno uplovljavanje u Pakoštanima
Ovaj simpatični slovensko-austrijski par godinama već ljetuje u Pakoštanima i zato su, kažu, odlučili upravo tu uploviti u svoju luku, onu bračnu
Ljiljana JURJEVIĆ
Mladenci s kumovima na pakoškoj rivi

Dušanka Janša iz Slovenije i Alois Schenk iz Austrije rekli su jedno drugom "da" u subotu na rivi u Pakoštanima. Pred matičarem Brankom Devićem obećali su jedno drugom ljubav i vjernost.

Ovaj simpatični slovensko-austrijski par godinama već ljetuje u Pakoštanima i zato su, kažu, odlučili upravo tu uploviti u svoju luku, onu bračnu.

Iako bez puno uzvanika, samo s onim najdražima vjenčanje Dušanke i Aloisa bilo je baš kao ona vjenčanja iz filmova. Cvijeće, šampanjac, stolić nasred pakoške rive i poljubac. Pakoštanci koji su naišli, svi su im redom čestitali, ali najljepši zagrljaj bio je onaj kad je kći zagrlila majku i zaželjela joj sreću. Nije bilo glamura, ali je sve bilo puno lijepih emocija, a to je Dušanki, inače psihoterapeutkinji po zanimanju, bilo najvažnije. Sva je sjala od sreće, kao i Alois. Dušanki i Aloisu želimo lijepi zajednički život kojeg su službeno započeli na prekrasnoj pakoškoj rivi. Sretna vam plovidba!

Ocjena: 
Prosječno: 3.8 (4 glasova)