Mogućnost useljenja ovisi o dinamici opremanja

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Izgradnja studentskog doma i menze završena, u tijeku uređenje okoliša i opremanje
Autor: 
Sveučilište u Zadru čini sve kako bi to bilo najbrže moguće, no isto tako Sveučilište, za svoje studente, želi i mora osigurati potpunu opremljenost i punu funkcionalnost svih sadržaja unutar novog doma što iziskuje optimalno vrijeme, zaključuju sa Sveučilišta u Zadru
Vedran SITNICA
U drugoj polovini listopada planira se hortikulturno uređenje

Nova akademska godina je pred vratima, dok su vrata novog studentskog doma i dalje zatvorena. Stoga su studenti primorani tražiti privatni smještaj, koji je sve skuplji i skuplji, i nadati se kako će i ljetne ispite, kada dođu turisti s dubljim džepom, dočekati s krovom nad glavom.
Kad će njih 300 dočekati Godota i useliti u novi dom, pokušali smo saznati od Rektorata Sveučilišta u Zadru.
- Izgradnja studentskog doma i menze je završena, u tijeku je uređenje okoliša i opremanje. Grubi radovi uređenja okoliša su završeni te se u drugoj polovini listopada planira hortikulturno uređenje, odgovaraju sa Sveučilišta.
Na temelju javnog natječaja za opremanje objekta, kako saznajemo, već je ugovorena tvrtka Ancona grupa d.o.o.
- Namještaj je u proizvodnji te se sve odvija predviđenom i realnom dinamikom. Početak montaže namještaja očekuje se u listopadu. Profesionalna kuhinja u menzi već je isporučena, montirana te je u tijeku testiranje, nastavaljaju.
Tehnički pregled obavljen je 19. srpnja 2021. Nakon tehničkog pregleda zgrade i kolnog prilaza Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra izdao je Uporabnu dozvolu 19. kolovoza 2021. U skladu s tim, izvođač radova izvršio je primopredaju zgrade Sveučilištu u Zadru.
- Iako objekt ima uporabnu dozvolu, mogućnost useljenja ovisi o dinamici opremanja, tj. izvršenju ugovora o opremanju. Sveučilište u Zadru čini sve kako bi to bilo najbrže moguće, no isto tako Sveučilište, za svoje studente, želi i mora osigurati potpunu opremljenost i punu funkcionalnost svih sadržaja unutar novog doma što iziskuje optimalno vrijeme, zaključuju sa Sveučilišta u Zadru.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)