Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

U Slivnici Gornjoj ukraden VW Passat

17.09.2021. 08:19


Jučer poslijepodne na Ravnicama u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo 34-godišnje njemačka državljanke, odakle je otuđio odjevne predmete i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Krađa
Sa srijede na četvrtak u Slivnici Gornjoj, nepoznati počinitelj je otuđio osobno vozilo VW Passat u vlasništvu 32-godišnjakinje. Vozilo je pronađeno jučer u Zadru te vraćeno vlasniku, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.
Jučer prijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 53-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Jučer poslijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 68-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.