Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Sagadin: Ogorčen sam suđenjem

Autor: Roman Morović

16.10.2009. 22:00
Sagadin: Ogorčen sam suđenjem

Foto: Zvonko KUCELIN



Čestitam mojim igračima što su izdržali ono što se danas događalo u dvorani. Pokazali su karakter i dobili smo utakmicu. Osobno sam ogorčen na ono što se večeras događalo ali pošto nemam pravo komentirati suđenje, neću o tome pričati.


Na press konferenciji nakon pobjede protiv Cedevite trener košarkaša Zadra Zmago Sagadin čestitao je svojim igračima na velikoj borbenosti i pobjedi, te izrazio svoju ogorčenost suđenjem sudačke trojke iz Srbije i Crne gore.
– Čestitam mojim igračima što su izdržali ono što se danas događalo u dvorani. Pokazali su karakter i dobili smo utakmicu. Osobno sam ogorčen na ono što se večeras događalo ali pošto nemam pravo komentirati suđenje, neću o tome pričati. Mislim da smo bili dosta bolja momčad od onoga što pokazuje rezultat. Još jednom mogu čestitati svojim igračima što se nisu predali i grizli su kao psi do posljednje lopte. Za to smo nagrađeni pobjedom. Cedevita je dobra momčad, nismo je podcijenili, korektno smo se pripremili za ovu utakmicu i išli smo 100 posto koliko god možemo. Bilo nam je jasno da neće biti lako, ali da će biti ovako teško to nismo očekivali. Najvažnije je da smo upisali dva boda, a o ostalim stvarima ćemo pričati neki drugi put – kazao je Sagadin.
I Slobodan Subotić, trener Cedevite, bio je zadovoljan predstavom svojih igrača i imao je primjedbu na suce.
– Iako smo katastrofalno otvorili utakmicu, slično kao i protiv Hemofarma u našoj dvorani, na kraju smo nesretno izgubili. Nakon lošeg početka, uspjeli smo se dići, zaigrali smo agresivniju obranu i vratili se u utakmicu. Na kraju su presudila dva skoka Zadra, jedan nakon kojega je Zadar imao aut i onaj drugi nakon promašenog slobodnog bacanja (Boisa promašio, Ružić skočio, op.a.). Žao mi je zato što su moji igrači dali sve od sebe, ostavili su srce na parketu, a znamo koliko je u Zadru teško dobiti. Imali smo šansu u završnici kada je Anderson dodao Rudežu koji je bio sam na trici. Ne znam da li je na njemu napravljen prekršaj, za komentar o tome moram pogledati snimku. U svakom slučaju, propustili smo veliku šansu ali idemo dalje – izjavio je Subotić nakon utakmice.