Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zadarskoj županiji u Zagrebu četiri priznanja

Autor: Z L

16.10.2009. 22:00
Zadarskoj županiji u Zagrebu četiri priznanja


Još jedan uspješan nastup Zadarske županije na sajmu proizvoda i usluga Eko etno Hrvatska Europa tour je iza nas. Čak 4 nagrade osvojila je Zadarska županija: Srebrnu povelju za najbolji nastup, Posebnu povelju za najbolji nastup, Priznanje za najatraktivniji scenski nastup i Priznanje za oblikovanje izlagačkog prostora.
Na prigodnoj svečanosti u zagrebačkoj Areni u petak, 16. listopada 2009. godine u ime Zadarske županije nagrade su preuzeli pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu Danijel Segarić i pomoćnica pročelnika u Uredu župana Vlatka Vučić-Marasović. Ona je  posebno zahvalila načelnicima i gradonačenicima koji su sudjelovali na otvaranju manifestacije u Reviji narodnih nošnji Zadarske županije i na taj način pridonijeli osvajanju nagrada za nastup. 
U obraćanju nazočnima pročelnik Segarić posebno je istaknuo ulogu Nene Stojakovića u osmišljavanju, oblikovanju i realizaciji  štanda koji svake godine privlači pozornost i osvoja značajne nagrade i priznanja, te poizvođačima koji su se i ove godine odazvali u velikom broju.  Zadarska županija jedina je od 9 županija osvojila ovoliki broj nagrada, a možda je i to bio razlog posjeta “Stolu Zadarske županije” zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji nije propustio priku sjesti na 3 metra visoku sjedalicu.
Sajam Eko etno Hrvatska na kojem izlaže 25 proizvođača sa područja Zadarske županije traje do nedjelje 18. listopada 2009. godine.