Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Najveći i najzahtjevniji Abba show i u Zadru

16.10.2010. 22:00
Najveći i najzahtjevniji Abba show i u Zadru


Tijekom više od godinu dana vrlo intenzivnog istraživačkog rada obuhvatili smo svaki najmanji detalj: od instrumenata preko sound-mixa, od bijelog poda pozornice preko čuvenog ABBA-ispisa na žaruljama pa sve do prerađenih aranžmana pjesama ovih Šveđana, najavljuju organizatori
Ljubitelji švedske pop grupe Abba imat će priliku doživjeti spektakl o kojem su oduvijek maštali, u ŠC Višnjik 4. listopada nastupit će interpretatori AbbAgain. Kako je najavljeno, ovo neće biti “obični” covershow, nego gigantski live-doživljaj, koji u svakom pogledu sjaji apsolutnom profesionalnošću te da je ovo savršen skok u vremenski stroj – natrag u 1979. godinu. O veličini ovog projekta dovoljno govori i podatak kako su AbbAgain u sklopu svoje Hello Europa Tour održali preko 100 koncerta u više od 20 zemalja, a impozantna pozornica od 200 metara četvornih, 30 tona materijala, tri kamiona i dva autobusa jamče ne samo audio, nego i vizualni spektakl. Kako je najavljeno, u 150 minutnom showu nastupit će 13 umjetnika koji pjevaju i plešu na istoj razini kao originali.
– Tijekom više od godinu dana vrlo intenzivnog istraživačkog rada obuhvatili smo svaki najmanji detalj: od instrumenata preko sound-mix-a, od bijelog poda pozornice preko čuvenog ABBA-ispisa na žaruljama pa sve do prerađenih aranžmana pjesama ovih 4 Šveđana, najavljuju organizatori ističući kako dva velika projekcijska platna na obje strane pozornice pružaju najbolji pogled sve do posljednjih redova, a apsolutno autentični lightshow i tipični sound 70-ih godina zaokružuju ovaj senzacionalni live-doživljaj.
Ulaznice po cijenama od 140 do 200 kn za ABBA – THE CONCERT, jedan od najvećih i najzahtjevnijih ABBA-showa diljem svijeta, možete kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim.
Nakon Zadra, AbbAgain će nastupiti u Splitu, Osijeku i Varaždinu.