Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Regate tradicijskih brodova okom objektiva

Autor: Valentina Mlađen

16.10.2012. 22:00
Regate tradicijskih brodova okom objektiva

Foto: Marin GOSPIĆ



Na fotografijama su zabilježene plovidbe tradicijskih brodova sa desetak regata, od Kvarnera, preko Prvića, Zlarina, Hvara pa do krune svih regata tradicijskih brodova Latinskog idra na Murteru


Od 22. do 27. listopada u Zadru će se održati poznata i tradicionalna manifestacija Zadar More. Program manifestacije i ove će godine biti izuzetno bogat, a kao svojevrsni uvod u ovogodišnju manifestaciju, koji će tek biti predstavljen, jučer je u Gradskoj knjižnici otvorena izložba fotografija Boška Lučeva pod nazivom “Regate tradicijskih brodova”.
Na fotografijama su zabilježene plovidbe tradicijskih brodova sa desetak regata, od Kvarnera, preko Prvića, Zlarina, Hvara pa do krune svih regata tradicijskih brodova Latinskog idra na Murteru.
– Ovom prigodom htjeli smo vas upoznati s regatama tradicijskih brodova i pozvati vas da nam se priključite, kao promatrači ili kao turisti. Ako imate volje ili želje možete i sudjelovati jer se uvijek nađe mjesta za još jednog sudionika, rekla je tijekom otvorenja Zrinka Mandić, iz organizacije manifestacije Zadar More.
Mandić je naglasila kako će se fotografije, osim na izložbi, moći pogledati i na dvije projekcije u sklopu manifestacije, a sam autor u Zadar dolazi za tjedan dana.