MEETUS Delegacija veleposlanstva SAD-a u Zadru

Slika korisnika mkvanja
Radni sastanak s gradskom upravom
Jučerašnji sastanak je bio prvi u nizu i na njemu se razgovaralo općenito o područjima moguće suradnje i interesima obiju strana, kako bi se za buduće susrete moglo pripremiti konkretnije projekte
GRAD ZADAR
Delegacija s predstavnicima Grada

Delegacija veleposlanstva SAD-a, Darby Carter, Anja Picelj-Kosak i Željko Medić došli su jučer u radni posjet Zadru. U Maloj vijećnici primili su ih zamjenica gradonačelnika Jagoda Surać, pročelnik Ureda gradonačelnika Neven Klarin i voditeljica odsjeka za međunarodnu suradnju Anita Gržan Martinović.
Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu je početkom ove godine pokrenulo novu inicijativu pod imenom MeetUS čiji je cilj oformiti grupu stručnjaka za svaku pojedinu županiju, a koja će raditi na proširenju i jačanju djelovanja veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj. Cilj inicijative je ojačati i zadržati dobre odnose s ključnim sudionicima u javnoj upravi, gospodarstvu, obrazovanju i cililom društvu u cijeloj Hrvatskoj.
Jučerašnji sastanak je bio prvi u nizu i na njemu se razgovaralo općenito o područjima moguće suradnje i interesima obiju strana, kako bi se za buduće susrete moglo pripremiti konkretnije projekte.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)