Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Luda zabava u društvu “Bikera s Marsa”

Autor:

16.11.2008. 23:00
Luda zabava u društvu “Bikera s Marsa”

Foto: Irena JURJEVIĆ



Urnebesna zabava upriličena jučer u prostorijama trgovačkog centra Interspar privukla je i razveselila veliki broj zadarskih mališana.
Mališani su se imali priliku ludo zabaviti u društvu najnovijih junaka “Bikera s Marsa”.
Kako pojašnjavaju Tina Živković i Matija Čukelj, voditelji jučerašnjeg zabavnog programa, riječ je o promociji popularnog crtića “Bikeri i miševi s Marsa”, a koja se već neko vrijeme održava po Hrvatskoj, pa je tako nakon Zagreba, Osijeka i Rijeke, na red je stigao i Zadar. No, svi oni mališani koji jučer nisu stigli na ovaj događaj, kao i svi oni koji žele ponoviti jučerašnji doživljaj, moći će to učiniti 29. studenog u prostorijama City Gallerije.
Uz zaista bogati program u kojem je svatko imao priliku pronaći nešto za sebe, Tina Živković je posebno istaknula Malu školu sigurne vožnje, uzbudljivu igru edukativnog karaktera.
– Kroz malu školu sigurne vožnje najmlađima želimo ukazati na važnost sigurnosti vožnje unatoč redovito jurećim motociklima koje viđaju u crtiću Bikeri i miševi s Marsa. To je događaj kojeg smo organizirali u suradnji s HAK-om, a u cilju promocije odgovornosti u prometu, pojasnila je Tina Živković, najavivši potom i avanturu pod nazivom «Potraži vodu» te radionicu crtanja organiziranu za sve kreativce i ljubitelje boja kao i brojne nagrade za one koji su se najbolje snašli u toj širokoj paleti šarenila.