Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Brojne nagrade za vjerne metalce

16.11.2011. 23:00
Brojne nagrade  za vjerne metalce


Ono što trebate napraviti je od nedjelje na ponedjeljak sa 20. na 21. studenog na email [email protected] poslati email s vašim imenom i prezimenom, brojem mobitela i facebook adresom


Metalfest Open Air Croatia 2012. preko svoje facebook stranice pokrenuli su prvu nagradnu igru, a podijelit će mnoštvo besplatnih ulaznica i druge darove poput službenih majica i knjiga, koje bi svaki metalac trebao imati. Igru može igrati svaki član FB grupe, a trajat će do nedjelje na večer te su organizatori napomenuli da svatko može dobiti jednu od nagrada.
 – Ono što trebate napraviti je od nedjelje na ponedjeljak sa 20. na 21. studenog na email [email protected] poslati email s vašim imenom i prezimenom, brojem mobitela i facebook adresom. Email naslovite: METALFEST – nagradna igra 2011. Ako netko svira u nekom bendu neka navede kojem, a navedite i listu favorite bendova (od 10 pa na dalje) kako bi znali koje bendove bi trebali u budućnosti dovoditi na MF i u HR te s kojim bendovima biste voljeli imati Meet and Greet, poručili su organizatori.
Među nagradama su pet četverodnevnih ulaznica, pet limited majica, brojne knjige i povlastice na festivalu te druženje s bendovima.
Dark Tranquillity
Uz već prije najavljene bendove poput Blind Guardiana, Ensiferuma, W.A.S.P.-a i brojnih drugih, nastup na Metalfest Open Air Croatia 2012. potvrdili su i melodic death metalci Dark Tranquillity. Bend je nastao 1989. godine, kada su vokal/gitarist Mikael Stanne i gitarist Niklas Sundin, u vremenima procvata švedskog death metala, osnovali bend Septic Broiler. Nešto kasnije pridružili su im se pjevač Anders Fridén, bubnjar Anders Jivarp i gitarist Martin Henriksson i – sve ostalo je povijest. Ključne albume “The Gallery” i “The Mind’s I” objavili su 1995. i 1997., a oni su imali veliki utjecaj na bendove “druge generacije MDM-a”, kao što su Arch Enemy, Soilwork ili Gardenian. Aktualno studijsko izdanje Dark Tranquillitya “We Are The Void” izišlo je 2010., a ove u dopunjenoj Tour edition verziji.
Ulaznice za ovaj metal spektakl mogu se nabaviti preko sustava Eventim.