Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

S radom počinje OTP Consulting

16.11.2011. 23:00
S radom počinje OTP Consulting


Od studenoga ove godine s radom počinje OTP Consulting, tvrtka u vlasništvu OTP banke Hrvatska (50%) te mađarske tvrtke OTP Hungaro Projekt, koja se u OTP grupi bavi sličnim poslovima, što je izravno strano ulaganje koje će omogućiti transfer znanja i iskustva.
OTP Consulting bavit će se uslugama savjetovanja u pripremi i korištenju sredstva iz EU fondova za potrebe javne i državne uprave i tvrtki, savjetovanja u domeni projektnog finaciranja i projektnog upravljanja, pripremama razvojnih strategija i strateškog planiranja te pripremom projektnih prijedloga sa svim potrebnim i dodatnim prilozima za uspješno apliciranje za EU fondove.
Predsjednikom Uprave OTP Consultinga imenovan je Goran Krmpotić. Prije dolaska u OTP grupu, Goran Krmpotić (1971.) je radio kao financijski stručnjak i savjetnik na različitim mjestima u državnoj upravi, između ostaloga kao savjetnik ministra i v.d. pomoćnika ministra za industriju u Ministarstvu gospodarstva, predstojnik Vladinog Ureda za koordinaciju sustava procjene učinka propisa te načelnik sektora za provedbu projekata EU u Ministarstvu uprave. U gospodarstvu je radio kao financijski direktor tvrtki i član Uprave nadležan za financije u Croatia osiguranju, predsjednik Uprave Zagreb Centruma te je vodio niz međunarodnih projekata kao financijski savjetnik za tvrtku Arthur D. Little. Bio je i član upravnih i nadzornih odbora nekoliko tvrtki u Hrvatskoj, Srbiji, Kosovu i Makedoniji.    
OTP Consulting će djelovati u zagrebačkom centru OTP banke, na adresi Avenija Dubrovnik 16.