Edukacija za direktore komunalnih poduzeća

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
U Centru za gospodarenje otpadom
Iz tvrtke Eko d.o.o. podsjećaju da je planirani rok izgradnje Centra prosinac 2022. godine, a početkom rada CGO-a Biljane Donje zatvaraju se sva odlagališta otpada na području Zadarske županije i južnog dijela Ličko-senjske županije
CGO bi trebao biti završen u prosincu 2022. godine

Tvrtka Eko d.o.o. za gospodaranje otpadom Zadarske županije provodi edukaciju za predstavnike jedinica lokalne samouprave, odnosno direktore komunalnih poduzeća koja djeluju na području obuhvata CGO-a Biljane Donje.

Iz tvrtke Eko podsjećaju da je planirani rok izgradnje Centra prosinac 2022. godine, a početkom rada CGO-a Biljane Donje zatvaraju se sva odlagališta otpada na području Zadarske županije i južnog dijela Ličko-senjske županije. Stoga su odlučili održati Program edukacije za komunalne tvrtke na području obuhvata CGO-a Biljane Donje. Edukacija će se održati u tri pojedinačna termina, 23., 24. i 25. studenog 2021. godine.

Edukacija je ograničena na dvanaest osoba po terminu radi osiguravanja epidemioloških zahtjeva. Predavači su izv. prof. Aleksandra Anić Vučinić i izv. prof. Sanja Kalambura. Edukacija uključuje sljedeća predavanja: Uloga CGO-a Biljane Donje u cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom i Uloga edukacije i informiranja u cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom na području CGO-a Biljane Donje. Prijave s naznačenim odabranim terminom vrše se na adresu e-pošte: ljiljana.jurjevic@eko-go.hr

Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)