Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Lil’ Kim je na pozornici poput TNT-a

Autor:

16.12.2008. 23:00
Lil’ Kim je na pozornici poput TNT-a


Tijekom koncerta Lil’ Kim je psovala, šalila se i drmala bokovima, ne dopustivši publici ni u jednom trenutku neangažirano slušanje bez plesa
 “Svjedočite evoluciji kraljice i kučke, prije nekoliko godina bila sam u zatvoru, a pogledajte me sad!” Za repericu očekivano bahatim, ali i simpatičnim uvodom, otpočela je koncert u zagrebačkom klubu Aquarius američka zvijezda Lil’ Kim, koju je uz puno pompe na hrvatsku mini-turneju doveo domaći reper Nered, potrudivši se da do medija dođu njeni razmaženi prohtjevi hotelskom i pratećem osoblju.
Prgava je reperica najveće trenutke slave prošla prije nekoliko godina hitom “Lady marmelade”, poharavši s Christinom Aguilerom, Pink i Miom svjetske top liste, a sumnje da je u međuvremenu postala ocvala zvijezda koja je u Hrvatsku došla samo popraviti saldo na računu, izazvao je podatak da će u tri dana nastupiti u Zagrebu, Zadru i Splitu. No, uz isplanirano prenemaganje oko njenog dolaska kao da je u najmanju ruku ravna Madonni, prekratki nastup od sat vremena ipak je ispunio dio očekivanja: Lil’ Kim je na pozornici djelovala poput TNT-a, psovala, šalila se i drmala bokovima, ne dopustivši publici ni u jednom trenutku neangažirano slušanje bez plesa. Najbolja se pokazala u dionicama o reperskoj opsjednutosti luksuznim vilama, limuzinama i skupim nakitom, što su obožavatelji odobravali kao da su i sami odrasli u siromašnom crnačkom getu. Problema je bilo jedino za zaštitare. Negdje na polovici koncerta kad je atmosferu dovela do usijanja, Lil’ Kim je na pozornicu pozvala svih koji žele, zbog čega se do kraja nastupa nije znalo tko je član benda, a tko obožavatelj.
Sve u svemu, za cijenu ulaznice od 150 kuna oko tisuću posjetitelja dovoljno je dobilo od izvođačice koja je godinama pri vrhu reperske scene s američke istočne obale, uz napomenu da u Aquariusu još nije zabilježen koncert u kojemu su u tako malo vremena toliko puta spomenute riječi “bitch” i “fuck”.


 U ARSENALU VEČERAS U 21 SAT


Koncert Lil’ Kim u Arsenalu počinje večeras u 21 sat. Cijena ulaznice koja se može nabaviti na info pultu Arsenala je 150 kuna.