Opet nasilje na autobusnom kolodvoru

Slika korisnika admin
Autor: 
Vedran SITNICA

Jučer oko 20 sati, na autobusnom kolodvoru u Zadru, nepoznati mladići prišli su 20-godišnjaku sa zadarskog područja te ga je jedan od njih udario šakom u glavu i nanio mu teške tjelesne ozljede. Za počiniteljima se traga, priopćila je PU zadarska.

Istog dana, oko 18 sati, u uvali Bregdetti u Zadru, u krojačkom salonu „Bobi", nepoznati je počinitelj, uz prijetnju nožem, od 57-godišnjakinje otuđio torbu s novčanikom i novcem te se udaljio u nepoznatom pravcu.  Slijedi kaznena prijava.

Policijski službenici I. Policijske postaje Zadar dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u Viru, iz dvorišta kuće otuđio moped „Tomos" u vlasništvu 54-godišnjaka. Moped je vraćen vlasniku a protiv počinitelja slijedi kaznena prijava zbog krađe.

Isto tako su policijski službenici I Policijske postaje Zadar, dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je, krajem kolovoza ove godine, u ulici Andrije Hebranga u Zadru, otuđio skuter marke „Gillera" u vlasništvu 29-godišnjaka. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog  krađe.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno