Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Veliko srce za pomoć Roku

16.12.2010. 23:00
Veliko srce za pomoć Roku


Trenutačno smo u pregovorima s nekoliko pjevača kako bismo organizirali humanitarne koncerte, a sve kako bi pomogli Roku, kaže Božena Brzić, Rokova teta, dodavši da bi se prvi koncert trebao održati u Tkonu na otoku Pašmanu


Roko Ugrinić iz  malenog mjesta Ugrinići na  otoku Pašmanu sve donedavno je bio sretno i razigrano  sedmogodišnje dijete. No nakon jakih i čestih glavobolja  koje je trpio svaki dan te  gubitka ravnoteže dijagnosticiran mu je tumor na mozgu.
Tumor je Roku dijagnosticiran u listopadu ove godine te se on trenutačno nalazi u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, gdje prima kemoterapije.
– Roko je trenutačno u bolnici te bi svakog trena trebao  ići i na zračenje, a svi se  nadamo poboljšanju, kazala je  Božena Brzić, Rokova teta.
Kako doznajemo, nakon  spomenutog liječenja u Zagrebu, Roko bi trebao na  nastavak liječenja u inozemstvu.
Budući troškovi trenutačnog liječenja, kao i odlazak  u inozemstvo zahtijevaju velika financijska sredstva ovim  putem molimo sve ljude da  pomognu Roku te daju svoj  doprinos njegovu liječenju.
– Trenutačno smo u pregovorima s nekoliko zabavnih  pjevača kako bismo organizirali humanitarne koncerte,  a sve kako bismo pomogli  Roku, istaknula je Božena  Brzić, dodavši da bi se prvi  koncert trebao održati u Tkonu na otoku Pašmanu.
I na Facebooku je pokrenuta grupa za pomoć bolesnom Roku Ugriniću ‘Veliko  srce za pomoć Roku’. Priključite se i vi te pozovite i  svoje prijatelje. Facebook  grupa trenutačno broji oko  1700 članova, a svaka pomoć  malenom Roku i njegovoj  obitelji je dobro došla.
Ako ste u mogućnosti da  pomognete Roku, uplatu  novčanih sredstava izvršite na  sljedeći br. žiro računa: Roko  Ugrinić; Privredna banka Zagreb: 2340009-3103157793.