Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Rođendan u eteru

16.12.2011. 23:00
Rođendan u eteru


Poznati hrvatski radijski glazbeni show Dalibora Petka u četvrtak je bio u posebnom rođendanskom ozračju. Zadarska pjevačica Ivana Radovniković odlučila je proslaviti svoj rođendan upravo u ovom showu, koncertom uživo.
– Ubijaš me svaki put kada mi kažeš da imam 26 godina, smijala se dobro raspoložena pjevačica. U studiju i na telefonima čestitari su se izmjenjivali jedan za drugim. Pjevač Kristijan Beluhan rekao je da mu je drago što je od svih pjevača baš njega odabrala za zajednički duet, Miroslav Škoro opisao ju je kao prekrasno stvorenje, koje je Bog dotaknuo, a ona taj dodir prenosi dalje svojim divnim glasom, dok ju je koreograf Igor Barberić pohvalio da ima ritma te da se nada zajedničkom mjuziklu.
U studio su stigli i njeni suradnici: Đuro Zifra i meteorolog Nove TV Dario Brzoja, koji su joj donijeli cvijeće, a prije torte ‘sretan rođendan’, uživo joj je došao zapjevati kolega Saša Lozar. Ivana je ugasila svjećice, a slušatelje počastila pjesmama poput ‘Moj si anđeo’, ‘Cafe’,’Jer voliš me’ i ‘Danas igraš sam’. U drugom dijelu emisije uslijedilo je još jedno rođendansko slavlje kada je na zapjevala mlada kantautorica Jelena Domazet.