Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

PRIJAM ZA NOVINARE Dukić: “Svi smo na istoj strani jer gradimo bolji Zadar”

17.12.2018. 13:15
PRIJAM ZA NOVINARE Dukić: “Svi smo na istoj strani jer gradimo bolji Zadar”


Po dobrom, starom običaju u ovo predblagdansko vrijeme, gradonačelnik Zadra Branko Dukić sa suradnicima upriličio je  prijepodne u Maloj vijećnici Grada i prijam za sve zadarske  novinare. U ležernoj atmosferi uz bakalar, malo dobrog vina i  opuštenu "ćakulu" bila je to prigoda kao i uvijek za druženje i dobre želje i u sljedećoj godini.
No, gradonačelnik Dukić se u svom kratkom obraćanju novinarima osvrnuo i na ovu, godinu koja je na izmaku te je rekao kako je  smatra uspješnom jer je provedeno niz planiranih projekta važnih  za grad, a mnogi od njih su upravo u fazi realizacije, pa se njihov  završetak očekuje 2019. godine.
– Želim vam se svima zahvaliti na suradnji i želim da se ta suradnja nastavi i dalje u Novoj godini. Često smo na meti vaših kritika,  ali svaka dobronamjerna i konstruktivna kritika je uvijek dobro  došla. Znam i vjerujem da smo svi na istoj strani jer mi kao gradska  uprava i vi kao novinari, svi zajedno želimo stvarati i graditi bolji  Zadar. U svoje osobno, u ime svojih suradnika i cijele gradske uprave želim vam sretne blagdane Božića i uspješnu Novu Godinu – rekao je gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić.
Na prijamu je zahvalila novinarka Dijana Mijatović koja je u ime  zadarskih novinara također, zaželjela gradonačelniku i svim njegovim suradnicma sretne blagdane.