Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

SPEKTAKL Uvode se izvanredne brodske linije

17.12.2018. 21:00
SPEKTAKL Uvode se  izvanredne  brodske linije


Zbog velikog interesa za sudjelovanje na drugoj Iškoj kraljici,  koja će se održati u subotu, 22. prosinca u Velom Ižu, organizatori su poslali obavijest o prodaji karata za izvanredne linije broda Paula.
 -Karte za izvanredne linija brodova "Paula" i "Zvijezda Kvarnera" bit  će moguće kupiti od srijede 19. prosinca u prostoru agencije na adresi  Poljana Natka Nodila na Poluotoku u prostoru pored Uni Rent rent-a car,  na ulaz u grad prije parkirališta kod nekadašnjeg starog kolodvora. Karte  će se moći kupiti svakim danom od srijede ujutro u terminima: 9-13 i 17- 19 sati, rekli su nam organizatori. Obavještavaju kako će se na sam dan  događaja karte moći kupiti do 10 sati ujutro.
Organizatori ističu neke važne napomene pa tako naglašavaju kako se  karte razlikuju po boji paketa. Svaka boja vezana je uz vrijeme polaska  broda te povratka te vrijedi isključivo za brod "Paula":
Žuti blok: polazak  11.00 –  povratak 21.30
Zeleni blok:  polazak 13.00 – povratak 23.15
Crveni blok: polazak 15.00 – povratak 01.00
 – Zbog iznimnog interesa te izbjegavanje gužvi, putnici se trebaju pridržavati termina za koji su uzeli karte. Ukoliko bude više zainteresiranih  za promjenu termina povratka, a koji je drugačiji od važeće karte, biti će  moguća međusobna zamjena karata na info pultu u sklopu događaja,  najavljuju organizatori.
Osim broda "Paula" vozit će i brod "Zvijezda kvarnera", a koji ima manji kapacitet putnika, za koji će se prodavati plavi blok i za koji vrijedi:  polazak 15.00 – povratak 23.30.
Brodovi polaze sa Liburnske obale.
 – Molimo vas da poštujete red vožnje i termine polaska i povratka kako  bi se izbjegle komplikacije. Osobe bez karata neće se moći ukrcati na  brodove koji izvanredno voze u sklopu "Iške kraljice". Na Facebook stranici Iška kraljica te na događaju Iška kraljica bit će omogućena komunikacija ljudi koji na Iž dolaze u osobnom aranžmanu sa svojim brodovima, a koji će biti u mogućnosti povesti druge osobe zainteresirane za polazak i odlazak, istaknuli su organizatori dodavši kako će ostalo dogovaranje biti moguće putem društvenih mreža i pod hashtagom #idemnaiz  u komentarima.


Hotel Korinjak rasprodao sve sobe
Veloiški hotel Korinjak rasprodao je sve sobe u terminu rganizacije ovog događaja,  odnosno od 21. do 23. prosinca, čime je postao jedan od rijetkih hotela u Županiji, a  svakako jedini na zadarskim otocima koji je usred zime pun gostiju.