Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Silvestrovo na Narodnom trgu, Kolovarama, Piniji, Saturnusu…

18.12.2019. 11:00


Osim što će novu, 2020. godinu, Zadrani i njihovi gosti opet moći dočekati na više lokacija u središtu grada, novogodišnji program i ovaj put će se odvijati i na Narodnom trgu i Trgu Petra Zoranića. Za zabavu na Narodnom trgu bit će zadužen poznati bend Dalmatino, dok će na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića, nastupiti Zaratino i TBF. Tijekom jutarnjih i prijepodnevnih sati i ove će godine biti organiziran i tradicionalni dječji doček. Koliko će to sve koštati, nismo uspjeli doznati jer su nam iz Turističke zajednice Grada tek, poručili – »bit će na razini prošlogodišnjih troškova«.
No, za sve one koji su možda ove godine, odlučili dočekati Novu godinu organizirano s ekipom u nekom od ugostiteljskih objekata osim naravno, u mnogim restoranima, Nova godina može se dočekati i u hotelima. Nema tu previše izbora kad su hoteli u pitanju, jer doček Nove organiziraju tek Kolovare i Pinija u Petrčanima.


U Piniji rezervirano već i za dogodine
– Doček Nove godine održava se u našem novorenoviranom hotelskom restoranu koji ima kapacitet od 400 sjedećih mjesta.
Gosti će za vrijeme boravka imati i organizirane programe posjeta susjednim gradovima zadarske regije. Svaki dan će biti organizirana živa glazba lokalnih bendova, a na sam doček Nove godine, goste će zabavljati grupa Vista iz Zadra, rekla je voditeljica prodaje i marketinga hotela Pinija Danijela Stanić Halapija.
Objasnila je još kako je sezona u njihovu hotelu završila je 11. studenog, ali već četvrtu godinu zaredom organiziraju doček, pa će za to vrijeme hotel biti otvoren četiri dana od 28.12.2019. – 2.01.2020. Dodala je i kako većina gostiju dolazi iz Austrije i Slovenije, organizirano, preko agencija.
– Ostatak gostiju dolazi samostalno, a uglavnom se radi o našim dugogodišnjim gostima. Za to vrijeme u hotelu će se ostvariti minimalno 1.600 noćenja. Sa zadovoljstvom možemo potvrditi i već sada najaviti kako ta austrijska agencija svoje goste dovodi i sljedeće godine za doček Nove godine 2020./2021. – otkrila je Stanić Halapija.
Što se tiče hotela Kolovare, za novogodišnje blagdane već je gotovo sve rezervirano i u pitanju su gosti koji će u hotelu boraviti tri, četiri dana. Inače, taj hotel doček organizira »oduvijek«, a uz bogatu svečanu večeru goste će zabavljati Zadar Express.
Hit među Zadranima je doček Nove godine u nekad najvećoj diskoteci na Jadranu, kultnom Suturnusu. Tako će biti i ove, četvrte godine zaredom, a organizacija je povjerena Nevenu Stojakoviću i Propeli što doista jamči sjajan provod.


U Saturnusu – spektakl
– Kultna mega-diskoteka otvorila je svoja vrata koncertom u spomen velikom Oliveru, a odmah nakon toga krenule su posljednje pripreme za možda najbolji doček u zemlji. Zvuči možda pretenciozno, ali tko nije bio uvjerit će se u to sigurno ove godine. SHOWTIME ime je najboljeg cover banda u zemlji, a ujedno i vrlo dobra podloga za ovogodišnju temu, potpuni show. Nakon više godina uspjelo se doći do benda koji je poput pravog jukeboxa u stanju zabaviti i one koji nisu baš od plesa i ludovanja. Dva DJ-a, odličan band, show s konfetima, tisuće balona, 160 m2 led ekrana, vrhunska rasvjeta s preko 70 uređaja, besplatni banket stolovi s hladnom i toplom hranom i voćem cijelu noć, sigurno će i ovaj doček staviti u red s onima koji se pamte, otkrio je Neno Stojaković naglašavajući, kako se ulaznice mogu nabaviti u kavani Branimir, a rezervacije stolova na broj telefona 098 5586626 kod tete Olge. Sve ulaznice ulaze u bubanj s nagradama, pa će i to osvježenje dodatno začiniti ovaj zadarski spektakl.