Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Opljačkana kladionica Stanleybet u Zadru

Autor: Suzana Bandić

17.01.2010. 23:00
Opljačkana kladionica Stanleybet u Zadru

Foto: Filip BRALA



Maskirani i naoružani razbojnik ušetao je u kladionicu i uz prijetnju pištoljem od zaposlenice uzeo novac, a potom pobjegao
Nepoznati muškarac u subotu je oko 18 sati opljačkao sportsku kladionicu Stanleybet u Zrinsko-frankopanskoj ulici nasuprot Trgovačkog centra na Relji.
Kako doznajemo, naoružani i maskirani razbojnik ušetao je u poslovnicu te je potom pištoljem zaprijetio 28-godišnjoj zaposlenici, zgrabio novac i pobjegao u nepoznatom smjeru. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o iznosu oko dvije tisuće kuna.
Svega nekoliko minuta po dojavi na mjesto razbojstva došla je policija koja je blokirala taj dio grada i pokrenula intenzivnu potragu. Svega 15-ak minuta nakon razbojstva policajci su pretražili i morsko dno u uvali Jazine jer se sumnjalo da je razbojnik tamo odbacio pištolj, no ubrzo se pokazalo da je dojava bila lažna.
Ista je kladionica, podsjetimo, na identičan je način opljačkana i krajem studenog prošle godine, a razbojnik je tada sa sobom odnio oko pet tisuća kuna. Policija još uvijek traga i za tim počiniteljem.