Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Traži se novi (stari) direktor

17.01.2012. 23:00
Traži se novi  (stari) direktor


Danas izlazi javni natječaj za direktora Trgovačkog društva Odvodnja d.o.o. Zadar. Natječaj, koji je objavio Grad Zadar, otvoren je 15 dana.
Kandidat za direktora osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima, mora imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij tehničke, ekonomske ili pravne struke te najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci. Uz to, kao član trgovačkog društva, izvršni direktor, član uprave ili član nadzornog, odnosno upravnog odbora ne smije biti pravomoćno presuđen na naknadu štete društvu ili njegovim vjerovnicima, niti kao fizička osoba baviti se poslovima iz predmeta poslovanja društva, odnosno da se tim poslovima ne bavi pravna osoba čiji je on član, izvršni direktor, član uprave ili član nadzornog, odnosno upravnog odbora.
Akutalni direktor zadarske Odvodnje Grgo Peronja, koji je na čelu tvrtke posljednjih 10-ak godina, najvjerojatnije će se javiti na objavljeni natječaj. Kandidaturu će Peronja potvrditi kad natječaj izađe u novinama.
Prijave za natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku 15 dana od njegove objave, na adresu Grad Zadar, Narodni trg 1, 23000 Zadar, s naznakom “Za javni natječaj za direktora Trgovačkog društva Odvodnja d.o.o.”. Po završetku natječaja povjerenstvo za provedbu postupka natječaja za direktora Trgovačkog društva Odvodnja d.o.o. utvrdit će listu kandidata koji ispunjavaju uvjete natječaja te ih pozvati na razgovor.