Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Biserki Belić ističe mandat

Autor: Anamarija Bilan

17.01.2013. 23:00
Biserki Belić ističe mandat


Natječaj je otvoren 15 dana, potom Upravno vijeće predlaže kandidata kojeg potom Gradsko vijeće mora potvrditi, objasnila je ravnateljica Belić proceduru


Upravno vijeće Dječjeg vrtića Radost raspisalo je jučer natječaj za izbor ravnatelja jer sadašnjoj ravnateljici Biserki Belić mandat završava 15. ožujka.
Natječaj će biti otvoren 15 dana, a za ravnatelja može biti imenovana osoba koja ispunjava uvjete za odgojitelja ili stručnog suradnika sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i naobrazbi te ima najmanje pet godina radnog staža u djelatnosti predškolskog odgoja. Ravnatelj se imenuje na vrijeme od četiri godine.
 – Natječaj je raspisan već sad jer je potrebna određena procedura dok se ne izabere novi ravnatelj. Naime, natječaj je otvoren 15 dana, potom Upravno vijeće predlaže kandidata kojeg potom Gradsko vijeće mora potvrditi, objasnila je ravnateljica Belić proceduru i dodala da će se kandidirati za mjesto ravnateljice jer smatra da još uvijek može pridonijeti daljnjem razvoju vrtića.
Inače, u tekstu natječaja stoji da će o rezultatima natječaja kandidati biti obaviješteni u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.