Najnovije akcije i najpovoljnije cijene u trgovinama Sarag

Slika korisnika mkvanja
Autor: 
PROMO
Nove akcije za kupce Saraga

Trgovine Sarag i dalje nude velike popuste na niz odabranih artikala.  Najnovija akcija traje do 15. veljače ili isteka zaliha, a cijene su snižene  šećeru "Viro" koji je sada samo 3,99 kuna za kilogram dok je trajno mlijeko Dukat s 2,8 mliječne masti po 4,99 kuna za jednu litru.

Vodu "Santa" u najnovijoj akciji Saraga možete kupiti za 3,65 kuna za litru i pol  dok vodu "Cetina" možete kupiti za 4,49 kuna za dvije litre. Keksi "Digestive" su po 11,99 kuna i to za 500 grama, što je 25 posto više od  standardnog pakiranja.

Nadalje, Cekinovo pile roster, GMO free je 18,99  kuna, a isti proizvođač u aktualnoj akciji Saraga ima i pileći file na podlošku po cijeni od 49,71 kuna za kilogram. Bijelo suho vino Šjor Bepo  je 12,99 kuna, a za ljubitelje crnog suhog vina u ponudi je vino Dalmatinac po 12,99 kuna.

Čokolade Schogetten su po 5,99 kuna, keksi Domaćica (300 grama) 10,99 kuna, a Signal zubne paste 6,8 kuna. Najnoviju akciju zaključuju Dove kupke od 700 mililitara koje se mogu naći u  Saraga po svega 19,90 kuna.

Sarag i dalje ima 10 posto popusta za umirovljenike svakog drugog četvrtka u mjesecu kao još jedan od aduta  svoje ponude.

Sarag se na Poluotoku može naći na Kalelargi i tržnici,  na dvije lokacije gdje kupci i dalje mogu povoljno i kvalitetno kupovati,  što je dio tradicije trgovine koja je poznata po izvrsnom omjeru cijena i  kvalitete. Sarag, što svakako treba naglasiti, u svom asortimanu ima veliki izbor artikala što je svakako jedan od motiva više za odlazak u spizu  kod njih.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno