Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Najbolje kaubojke i leptirica

Autor: Vanja Mirčeta

17.02.2010. 23:00
Najbolje kaubojke i leptirica


Kaubojke, balerine i baletani, klaunovi, vile, princeze…te mnogi drugi su se pod budnim okom gradonačelnika Nila Karuca i njegove pratnje, klauna i gorile vrhunski zabavljali na prvom maškaranom karnevalskom partyju Radija 057. Iako broj ljudi prisutnih u Arsenalu nije bio prevelik, oni koji su se potrudili, maskirati se i izići van iz svojih domova na jedan ovakav besplatan provod, nisu požalili. Večer je dobila dimenziju privatne zabave, na kojoj su se svi zaista vrhunski zabavili.
Iste večeri podijeljene su i nagrade za najbolje maske, tako su onu za najbolju skupinu odnijele rasplesane kaubojke iz KUD-a Sv. Ante iz Lukorana, dok je glavnu nagradu, put u Gardaland za dvije osobe u organizaciji agencije Terra pripala maloj leptirici Anđeli. S obzirom da se mala Anđela nije mogla odlučiti kojeg bi od svojih roditelja povela sa sobom, organizatori su odlučili ne mučiti je s tom preteškom dilemom te su joj darovali put u Gardaland za cijelu obitelj.
S obzirom na dobru zabavu i odličan prijem od strane gostiju, organizatori s Radija 057 najavljuju ovakav party i za sljedeću godinu, kada će nastojati još jedanput privući sve dobne skupine i motivirati ih da se maskiraju, otkače i ludo zabave.