Tumba i Surać otvaraju caffe bar u lipnju

Slika korisnika admin
gavrilovic
Tomislav JERAK
Uskoro omiljeno odredište nogometaša?

U prostoru nekadašnjeg Gavrilovića na Branimirovoj obali, kod Bagatove zgrade, poznati zadarski nogometaši Tomislav Rogić Tumba i Jakov Surać otvaraju ugostiteljski objekt. Spomenuti poslovni prostor u vlasništvu je Grada Zadra, a unatoč aktraktivnoj lokaciji na Branimirovoj obali, već godinama je prazan i zapušten. No to će se kroz nekoliko mjeseci, točnije, početkom lipnja promijeniti, kada poznati zadarski nogometni dvojac najavljuje otvorenje ugostiteljskog objekta.

Grad Zadar je Rogiću, koji je danas trener vratara u NK Zadar, i Suraću, kapetanu momčadi, poslovni prostor na Branimirovoj obali iznajmio još prošle godine, no kako je prostor u izrazito lošem, derutnom stanju, njegovo otvaranje je prolongirano za lipanj ove godine. Za prologiranje datuma otvaranja nogometni dvojac dobio je i suglasnost zadarskog gradonačelnika dr. Zvonimira Vrančića.

Što se tiče namjene poslovnog prostora na Branimirovoj obali, za sada je sigurno da će to biti ugostiteljski objekt - cafe bar. Projekti za uređenje su gotovi, a kako ističe Tomislav Rogić, sada se treba odlučiti za stil uređenja cafea. Hoće li novi cafe biti uređen u modernom, urbanom stilu ili će se ići na toplu i ugodnu atmosferu poput one u kavani, to će Surać i Rogić odlučiti sljedećih dana. Tada će u poslovni prostor na Branimirovoj obali ući i građevinari, kako bi novi cafe na aktraktivnoj lokaciji u blizini gradskog mosta doista proradio do lipnja te tako obogatio ovogodišnju turističku ponudu Zadra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno