Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Kradu se vanbrodski motori, novci, alkohol, bicikli…

18.02.2019. 10:13
Kradu se vanbrodski motori, novci, alkohol, bicikli…


Iz PU zadarske dobili smo informaciju kako se tijekom ovoga vikenda dogodilo nekoliko krađa. Lopovi ne miruju na području cijele županije te kradu zaista sve – od vanbrodskih motora, preko bicikala, do mobitela. 
U posljednja dva mjeseca u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u pomoćni objekt u vlasništvu 61-godišnjaka, odakle je otuđio vanbrodski motor. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
S petka na subotu u Šibenskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 45-godišnjaka, odakle je otuđio novac i alkoholno piće.  Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
S petka na subotu u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 55-godišnjaka, odakle je otuđio opremu za bazen, rasvjetna tijela i bicikl. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
U vremenu od petka do nedjelje u Crnom, nepoznati počinitelj je provalio u skladište u vlasništvu 72-godišnjaka, odakle je otuđio plinsku bocu i pokrivač.  Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
U petak poslijepodne u Radovinu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvo 57-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Prošli tjedan u Dragama, nepoznati počinitelj je iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu 44-godišnjaka otuđio dva roštilja. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U subotu je u Kalima, nepoznati počinitelj otuđio dva bicikla u vlasništvu 41-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.