Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Sve spremno za štekate na Forumu

17.03.2011. 23:00
Sve spremno za štekate na Forumu


Na Poljani pape Ivana Pavla II. ovih je dana postavljeno pet velikih suncobrana koji su priprema za štekate za kafiće u zgradi Rašica.
 – Ovi suncobrani su dio projekta i namjenjeni su za kafiće koji se nalaze u toj zgradi, a koji su i prije početka radova imali svoje štekate na Forumu. Vlasnici kafića su dobili odobrenje da mogu koristiti tu površinu i o vlasnicima ovisi kada će otvoriti, rekla je Ivana Dadić, viša stručna suradnica za informiranje i odnose s građanstvom.
Ta dva kafića već gotovo dvije godine ne rade jer su nakon završetka radova na uređenju poljane pape Ivana Pavla II. ulazi ostali oko pola metra iznad uređene površine i nisu imali pristupa Poljani.
 – S vlasnicima kafića dogovorili smo stube, koje će se po potrebi moći maknuti, a preko kojih će se moći ući u kafiće i koji neće nagrditi izgled Poljane, rekla je Ivana Dadić. Dodala je da je od 1. svibnja do 1. lipnja cijena najma četvornog metra na tom prostoru 65 kuna, dok će vlasnici kafića izvan sezone najam plaćati 30 posto jeftinije.