Tisuće motorista iz cijelog svijeta dolaze u Biograd

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin

Kao što je prije nekoliko tjedana najavljeno, legendarni proizvođač motocikala Harley-Davidson, prvi put u Hrvatsku dovodi "Dane Harley-Davidsona" i Europski H.O.G Rally. Radi se o okupljanju članova Harley-Davidson kluba koji će se održati od 26. do 29. svibnja u Biogradu na Moru.

Biograd na Moru ponovno će biti u središtu europske pažnje, ovog puta kao lokacija velikog i besplatnog događaja u znaku Harley-Davidsona koji će sadržavati zabavu, glazbu, probne vožnje, predstavljanje "custom" (prilagođenih) motocikla. Očekuje se posjet više od 10.000 motorista iz cijele Europe i šire. Bit će to jedan od najvećih motociklističkih događaja u Europi i odlična promocija hrvatskog turizma.

Na najavljenoj tiskovnoj konferenciji koja bi se trebala u utorak održati u Gradskoj vijećnici u Biogradu, Harley-Davidson i Harley Owners' Group (H.O.G.), predstavit će najveću i najuspješniju organizaciju vlasnika motocikla na svijetu te ponuditi vožnju na najnovijim Harley-Davidson motociklima.

Očekuje se da će na tiskovnoj konferencij i u utorak sudjelovati Matt Knott, PR menadžer Harley-Davidsona za Europu, Bliski istok i Afriku i Stuart Farrell generalni direktor za strateška i razvojna tržišta Harley-Davidsona za Europu, Bliski istok i Afriku), Nigel Villiers (direktor za iskustva međunarodnih kupaca Harley-Davidsona za Europu, Bliski istok i Afriku) i Jeremy Pick (menadžer za H.O.G. i komunikacije Harley-Davidsona za Europu, Bliski istok i Afriku). Također, bit će organizirano, predstavljanje iskustava kupaca, Kluba vlasnika Harleyja (H.O.G.), detalja o događaju i zašto je uopće Hrvatska postala odredište HD-fanova.

Također će se upriličiti testne vožnje, fotografiranje za medije, a ispred Gradske vijećnice nalazit će se ogroman Harley-Davidson demo-kamion kao i cijela flota Harley-Davidson motocikla.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno