Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ribolovci djeci darovali 50 kilograma ribe i morskih plodova!

Autor: Irena Jurjević

17.03.2013. 23:00
Ribolovci djeci darovali 50 kilograma ribe i morskih plodova!

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Ribolovce je okupio internetski forum Podvodni.hr putem kojeg oni razmjenjuju međusobna iskustva te su se sad konačno svi upoznali i humanitarno djelovali


Oko pedeset kilograma raznolike ribe i hobotnice uručeno je u subotu navečer u restoranu Kod Stipe ravnateljici dječjeg vrtića Latica Vesni Penjalov u sklopu humanitarne akcije koja se odvila u povodu okupljanja podvodnih ribolovaca iz cijele Hrvatske.
– Ribolovce je okupio internetski forum Podvodni.hr putem kojeg razmjenjuju međusobna iskustva, kazao je Martino Čulina, organizator akcije u kojoj je sudjelovalo petnaestak ronioca među kojima je bio i reprezentativac Dario Marinov.
– Povod je bio da se okupe ribolovci iz raznih dijelova Hrvatske s tog foruma, da se konačno upoznamo i uživo, budući da se već duže vrijeme družimo preko tog foruma i dijelimo zajednička iskustva, pojasnio je Čulina. Sveukupno u okupljanju i akciji je sudjelovalo oko petnaestak ronioca iz različitih gradova Hrvatske, Rijeke, Splita, Zagreba, Dubrovnika pa čak i iz Mostara iz obližnje Bosne i Hercegovine.