Elena Stella u prvoj od šest emisija The Voicea uživo

Slika korisnika admin
Autor: 

Nakon neizvjesnih i dramatičnih dvoboja u showu "The Voice - Najljepši glas Hrvatske", počinju emisije uživo. Izravno će ih prenositi i Drugi program Hrvatskog radija. U prve dvije emisije vidjet ćemo izvedbe svih 24 kandidata koji su prošli dvoboje. U svakoj će nastupiti 12 natjecatelja - po troje iz svakog mentorskog tima.

Show napuštaju četiri natjecatelja po emisiji, odnosno po jedan iz svakog tima. Od sada, svojim glasovima, uz mentore, zajednički odlučuju gledatelji i slušatelji. Telefonskim glasovanjem moći će "spasiti" po jednog natjecatelja iz svakog tima i tako mu omogućiti daljnje natjecanje. Među preostalih dvoje, odluke o tomu s kim nastavljaju natjecanje donose mentori.

U finalnoj, 15. emisiji natječu se 4 natjecatelja. Tada odlučuju isključivo gledatelji i slušatelji. Potpuno preuzimaju ulogu mentora i biraju Najljepši glas Hrvatske.

Pred nama je posebno uzbudljiva faza showa. Mentori su, kao i za dvoboje, posebno pripremali svoje timove. Ipak je riječ o emisijama i nastupima uživo. Stoga natjecatelji, žele li osvojiti naklonost mentora, ali i publike, moraju dati apsolutno sve od sebe, iznijeti emocije i pjevati najbolje što mogu.

U prvoj od šest emisija uživo, pjevat će Alen Bičević, Kristina Boban i Sara Barbarić iz Tonyjevog tima. Jacquesov tim će predstavljati Melanie Malike Acorlor, Ema Garo i Nina Kraljić. Za prvo natjecanje uživo Indira je odabrala Karla Cvetkovića, Brunu Oberan i Doru Vestić. Iz Ivanovog tima nastupit će Daniel Jurišević, Mahir Kapetanović i Elena Stella.

Emisija je na rasporedu u subotu, 21. ožujka na 1. programu HTV-a i Hrvatskog radija od 20.10 sati.

Do tada "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti srijedom i petkom od 9,35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.

"The Voice - Najljepši glas Hrvatske" natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu "The Voice of...", u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno