Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Dvorski: “Nema podjele Hrvatske o kojoj govori Milanović!”

Autor: Vanja Mirčeta

17.04.2013. 22:00
Dvorski: “Nema podjele Hrvatske o kojoj govori Milanović!”

Foto: Zvonko KUCELIN



Na konferenciji za novinare HSP Ante Starčevića napravljen je osvrt na protekle izbore za Europski parlament, nakon kojih je HSP AS postala europarlamentarna stranka.
Na konferenciji su govorili Tomislav Šarić, predsjednik Županijskog vijeća HSP AS, Ivica Vlakić, kandidat koalicije HDZ-HSP AS-HSU-HČSP-AHSS za dogradonačelnika Grada Zadra, Rudolf Dvorski, kandidat za dožupana Zadarske županije, navedene koalicije stranaka te Željko Koroman, član Predsjedništva HSP AS zadužen za BiH.
Rudolf Dvorski, dopredsjednik HSP AS je rekao da mu je čast kako sad govori kao predstavnik stranke koja ima svog europarlamentarca, iako su mnogi bili skeptični u mogućnosti ove stranke.
– Hrvatski narod je poslao poruku kako želi promjene, da se treba krenuti u drugom smjeru te napokon revitalizirati gospodarstvo, ekonomsku situaciju, odnosno sve ono što muči naše građane. Plan 21 ne postoji, to je laž, mi trebamo neke nove planove i nove ljude za boljitak naše države. Iako su nas mnogi prozivali euroskepticima, naša predsjednica je uvijek govorila da mi jesmo za Europu, no tada još nismo bili spremni. Otvoreno mogu reći da, doista nismo proeuropska stranka, mi smo prohrvatska stranka i to ćemo uvijek biti. Najveći i jedini naš cilj u Europarlamentu bit će održavanje tradicije naše države i poticanje gospodarskog rasta, istaknuo je Dvorski.