Kad završe radovi, nogostupi neće biti uski

Slika korisnika mkvanja
U Ulici N. Š. Zrinskog i na Bulevaru
Nogostupi u Ulici Nikole Šubića Zrinskog nisu u cijeloj duljini završeni te su uži od projektirane širine na mjestima gdje se izvode radovi. Nakon završetka svih radova širina nogostupa u ulicama Nikole Šubića Zrinskog i Ante Starčevića bit će 120 centimetara kako je i projektirano, kaže Tamara Pajić
Zvonko KUCELIN
Radovi su još uvijek u tijeku, pa će izvođač moći intervenirati u širinu nogostupa

Nije sve crno kako se čini, moglo bi se zaključiti iz odgovora  Hrvatskih cesta vezanih uz preuske nogostupe u ulicama Nikole Šubića  Zrinskog i Ante Starčevića. Iako su nogostupi s obiju strana novoizgrađene četverotračne ceste u Ulici Nikole Šubića Zrinskog evidentno  preuski te su rubnici u istoj širini postavljeni i u Starčevićevoj, iz Hrvatskih cesta tvrde kako će stanje biti drugačije po okončanju radova koji su  još uvijek u tijeku.

- Nogostupi u Ulici Nikole Šubića Zrinskog nisu u cijeloj duljini završeni te su uži od projektirane širine na mjestima gdje se izvode radovi.  Nakon završetka svih radova širina nogostupa u ulicama Nikole Šubića  Zrinskog i Ante Starčevića bit će 120 centimetara kako je i projektirano,  kaže Tamara Pajić, glasnogovornica Hrvatskih cesta, investitora  građevinskih radova u spomenutim zadarskim vrlo frekventnim ulicama.

U Ulici N.Š. Zrinskog bit će potrebno izgraditi i zaštitni zid od buke u  dijelu uz Odjel za ginekologiju jer se prometnica nakon proširenja primakla preblizu toj bolničkoj zgradi, a planirano je i proširenje nogostupa  na način da bi se izmjestili stupovi javne rasvjete u bolnički krug. Nogostup sa suprotne strane preblizu je ulazima u privatne kuće i apartmane  pa ostaje za vidjeti na koji način će izvođač radova, građevinska tvrtka  Sarađen, namaknuti centimetre koji nedostaju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)