Orlović dobio još jedan mandat

Slika korisnika mkvanja
Zavod za hitnu medicinu
Vedran SITNICA
Novi - stari ravnatelj, dr. Predrag Orlović

Na sjednici Upravnog vijeća  Zavoda za hitnu medicinu dr. Predrag Orlović dobio je još jedan mandat ravnatelja na čelu ove županijske ustanove. Kako saznajemo od predsjednika UV-a, Stipe Bjeliša, odluka je bila jednoglasna te Orlović od 30. travnja i službeno nastavlja još jedan mandat.

Naime, kao dotadašnji liječnik Hitne pomoći, Orlović je te 2015. izabran s obzirom da je najbolje poznavao situaciju u Zavodu koji je dotad bio česta tema medijskih izvješća zbog sukoba između tadašnje ravnateljice i njenih djelatnika. Sudeći po glasovima članova UV-a, u dosadašnjem  mandatu opravdao je njihovo povjerenje te će Zavod voditi i u idućem četverogodišnjem razdoblju.  

Na najnovijem natječaju Orloviću je protukandidat bio njegov zamjenik Mirko Erstić, a iz utrke su prethodno ispala tri kandidata koja, kako je kazao Bjeliš, nisu ispunjavala uvjete natječaja. Riječ je o djelatnicima Zavoda: Denisu Vickoviću i Marini Marić, inače bivšoj predsjednici zadarske organizacije HSLS-a,  te stomatologu Miljenku Ćozi.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno