Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Tjedan dana dobre zabave u lipnju

Autor: Boris Kupčak

17.05.2010. 22:00
Tjedan dana dobre zabave u lipnju


I ovaj susret je predodređen za neku humanitarnu akciju, ali naš Upravni odbor još nije odlučio točno što će to biti
Motociklistički klub “Beštije” i ove godine organizira veliki Motoparty na Puntamici. Ove godine zabava kojoj će prisustvovati brojni motoristi trajat će sedam dana, a uz moto igre, defile kroz grad i plesačica, brojni motoristi mogu očekivati dobru zabavu, hladnu cugu i vruću spizu. Jedno od obilježja ovog partyja bit će i nastupi velikog broja zadarskih bendova, a već je raspisan i natječaj za nastup u suradnji s udrugom Šigureca. Više o partyju koji će se održati od 17. do 23. lipnja kazao nam je Alen Vimer, predsjednik MK Beštije.
– Napravili smo plakat i party počinje 17. lipnja. Za početak je najavljena velika gitarijada zadarskih bendova. Kako imamo dosta bendova koji sada nemaju gdje svirati, u suradnji s udrugom Šigureca, napravljen je natječaj i bendovi će nastupiti u četvrtak, na otvaranju partyja, a otvoreni su nam i ponedjeljak, utorak i srijeda, kazao nam je Vimer dodajući kako u petak nastupaju Atomski sat i Sexymotherfuckersi, subotu Problem child i Harpoon blues band, a u nedjelju ponovno Problem child.
I ove godine očekuje se opsada Zadra s velikim brojem domaćih i stranih motorista, očekuje se dosta jela, pića i dobre zabave, a organizatori poručuju “dođite u miru ili nemojte ni dolaziti”.
– Ovo nam je treći put da party organiziramo na Boriku, četvrti veliki party koji organiziramo i šesti po redu. Naši članovi voze na brojne partyje, pa tako i očekujemo dosta gostiju. Stižu nam motoristi iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja BiH, Makedonije, Slovenije, Austrije i mnogi drugi. Posebno zanimljivo im je odredište, na moru smo i mnogi će uzeti godišnje odmore kako bi došli, kazao je Vimer najavljujući i veliki defile uz dva zaustavljanja po gradu, moto igre i neizostavne plesačice.
Motociklistički klub “Beštije” iz Zadra poznati su po svom humanitarnom djelovanju, tako da ni ovaj party neće biti iznimka. Do sada su napravili brojne akcije darivanja krvi, tradicionalnog darivanja vrtića “Latica”, pomoći obitelji Kaleta i raznih drugih pomoći potrebitima, a još nije sigurno kome će pomoć biti upućena ovog puta.
– I ovaj susret je predodređen za neku humanitarnu akciju, ali naš Upravni odbor još nije odlučio točno što će biti akcija ovoga puta, tako da još ne mogu davati informacije. Sigurno je jedino da će sav prikupljeni novac biti doniran, kazao je Vimer.
Po svemu sudeći, zadarski lipanj bit će u znaku Beštija.