Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Grdović primio certifikat za zaštitu okoliša

Autor: Elza Radulić-Toman

17.06.2009. 22:00
Grdović primio certifikat za zaštitu okoliša

Foto: Adam VIDAS



Jučer je najnoviji certifikat ISO 14001, koji u Europi postoji od 2004. godine, direktoru Nasada Hrvoju Grdoviću predala Ana Bilandžija, predstavnica Područnoga ureda Bureau Veritas iz Splita


Zadarski Nasadi su se svrstali među najuspješnije komunalne tvrtke, a potvrda za to je međunarodni certifikat za zaštitu okoliša ISO 14001, koji im je uručen jučer.
Nakon niza priprema i preinaka poslovanja na zadane kriterije ovoga sustava, u čemu im je savjetima pomogao i konzultant Slavko Šakić iz Zagreba, međunarodna certifikacijska kuća Bureau Veritas je provjeravala kompletno poslovanje Nasada i ocijenila ga potpuno zadovoljavajućim, što znači da ova zadarska tvrtka ispunjava sve visoke norme koje su iste u cijeloj Europi. Inače, Nasadi su i 2006. godine “osvojili” certifikat ISO 9001 koji se odnosi na sustav za upravljanje kvalitetom, iste certifikacijske kuće. Zaštita okoliša je, dakle, kako su ocijenili stručnjaci iz navedene kuće, u Nasadima na visokoj razini, kako u njezinom dijelu poslovanja sa zelenilom i cvijećem, tako i u zahtjevnom poslovanju na groblju i pogrebnim uslugama.
Jučer je najnoviji certifikat ISO 14001, koji u Europi postoji od 2004. godine, direktoru Nasada Hrvoju Grdoviću predala Ana Bilandžija, predstavnica Područnoga ureda Bureau Veritas iz Splita.