Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Danas prva test utakmica

17.06.2011. 22:00
Danas prva test utakmica


Iskusnije igrače poput Santinija, Puljića i drugih ću poštedjeti u toj utakmici, jer nema smisla da u ovoj prvoj provjeri bilo tko sjedi na klupi. Cilj mi je među ostalim igračima vidjeti na koga mogu ozbiljnije računati u nastavku priprema – kazao je dalibor Zebić, trener Zadra


Nogometaši Zadra nastavljaju s pripremama  za sezonu 2011./12., jučer su  odradili i treći dan. Ujutro se  radilo u teretani i  na Višnjiku, a za  poslijepodne je  bio predviđen  trening na Bagatovom igralištu.  Trener Dalibor  Zebić u očekivanju je odluke  Krasimira Balakova, trenera  Hajduka, na koga  će računati u sljedećoj sezoni.  Upravo o tome će  ovisiti tko će od  igrača koje Zadar  želi dovesti na posudbu, uistinu i  stići na Stanove.
– Koliko vidim i  čujem Balakov je  odlučio većinu  igrača voditi na  pripreme koje će  se održati na Kupresu. To znači da  još najmanje desetak dana  nećemo znati  hoće li Jonjić,  Glumac i Tokić moći na posudbu u Zadar. Bez obzira  što nam to baš ne odgovara  ne možemo puno promijeniti. Znamo da bi Glumac i u  slučaju posudbe u Zadra bio  odsutan zbog nastupa za reprezentaciju U-19 na SP-u u  Kolumbiji, pa svakako moramo pronaći rješenja za ta  dva prva kola. Uostalom pred  nama je puno posla pa sigurno nećemo sjediti skrštenih ruku i nogu – kazivao je  jučer ujutro Zadrov strateg  Dalibor Zebić.
Za sada su u kadru svi  igrači koji su bili i na prozivci, a Zebić za danas na  Bagatovom igralištu planira  u jednoj test utakmici vidjeti  na koga će moći ozbiljno  računati.
– Iskusnije igrače poput  Santinija, Puljića i drugih ću  poštedjeti u toj utakmici jer  nema smisla da u ovoj prvoj  provjeri bilo tko sjedi na klupi. Cilj mi je među ostalim  igračima vidjeti na koga mogu ozbiljnije računati u nastavku priprema, ali i za prvenstvo. Naravno, ovo je tek  početak priprema i puno više  ćemo znati kako pripreme  budu odmicale.
Zebić je potvrdio ozbiljnost igrača, a o tome svjedoči  i podatak da na pripreme  nitko nije stigao nespreman.
– Vidi se da nema zapuštenih igrača, iako je tome pogodovala i činjenica što je  stanka bila relativno kratka.  Puno veća mogućnost za tako  nešto postoji tijekom zimske  stanke. Rekao sam na prozivci, očekujem puni angažman na svakom treningu,  maksimalnu ozbiljnost jer  nas očekuje intimno teško  prvenstvo – kazao je na kraju  kraćeg razgovora Dalibor  Zebić.